El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Segona anyada d’aquest Priorat, elaborat amb ra√Įms provinents de la finca Clos del Portal, a El Molar, on els seus propietaris, Portal del Priorat, han anat recuperant antics costers abandonats, per aplicar des de bon principi el model de viticultura org√†nica i donant als terrenys de pissarra, la llicorella, el protagonisme que mereixen.

Aquest Negre de Negres 2008 est√† elaborat amb els ra√Įms per excel¬∑l√®ncia de la zona, Garnatxa i Carinyena, complementats amb Cabernet Sauvignon i Syrah i envellit durant 14 mesos en botes de roure franc√®s.

De color vermell tapat amb vora viol√†cia, net i brillant. Excel¬∑lent complexitat arom√†tica, amb records de fruita negra de bosc (mores), pruna, regal√®ssia, pebre i tamb√© records d’herbes arom√†tiques que aporten frescor mediterr√†nia, combinant de manera fant√†stica amb la calidesa mineral provinent del terroir. A la boca es presenta fresc i c√†lid a l’hora, molt sed√≥s i crem√≥s, amb un potencial fruit√≥s meravell√≥s i amb un final llarg i gol√≥s que convida a no deixar-lo.

Excel¬∑lent aquest 2008 que, igual que el de l’anyada anterior, ser√† encara millor i aportar√† moltes m√©s sensacions amb el pas del temps.