El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Segona anyada d’aquest Priorat, elaborat amb raïms provinents de la finca Clos del Portal, a El Molar, on els seus propietaris, Portal del Priorat, han anat recuperant antics costers abandonats, per aplicar des de bon principi el model de viticultura orgànica i donant als terrenys de pissarra, la llicorella, el protagonisme que mereixen.

Aquest Negre de Negres 2008 està elaborat amb els raïms per excel·lència de la zona, Garnatxa i Carinyena, complementats amb Cabernet Sauvignon i Syrah i envellit durant 14 mesos en botes de roure francès.

De color vermell tapat amb vora violàcia, net i brillant. Excel·lent complexitat aromàtica, amb records de fruita negra de bosc (mores), pruna, regalèssia, pebre i també records d’herbes aromàtiques que aporten frescor mediterrània, combinant de manera fantàstica amb la calidesa mineral provinent del terroir. A la boca es presenta fresc i càlid a l’hora, molt sedós i cremós, amb un potencial fruitós meravellós i amb un final llarg i golós que convida a no deixar-lo.

Excel·lent aquest 2008 que, igual que el de l’anyada anterior, serà encara millor i aportarà moltes més sensacions amb el pas del temps.