El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Tornem a parlar dels vins de Terra Remota, aquest cop per fer-ho del vi de més alta gamma que elabora el celler, el Clos Adrien. Seguint les pautes innovadores que s’han marcat l’Emma i en Marc Bournazeau, propietaris del celler, elaboren aquest vi amb un cupatge de syrah (90%) i garnatxa (10%), transportant-nos de l’Empordà a les ribes franceses del Ròdan a cada glop.

Aquestes vinyes plantades en terres de granit i tractades seguint els processos del cultiu ecològic, ens donen un vi d’un intens color vermell de capa alta, amb un ribet violaci que sorprèn donats els seus dos anys de criança en botes de roure francès i posterior repós en ampolla durant sis mesos. Al nas presenta unes aromes molt complexes, on predominen la maduresa de la fruita de bosc i els torrats de la fusta,  amb records subtils de cendres i fons mineral. A la boca es presenta dens i llaminer, amb molt llarg recorregut, rodó i molt sedós, amb potència i bona frescor.

Un excel·lent vi resultat del bon treball de Terra Remota. Tastar-lo no us deixarà indiferents.