El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Tornem a parlar dels vins de Terra Remota, aquest cop per fer-ho del vi de m√©s alta gamma que elabora el celler, el Clos Adrien. Seguint les pautes innovadores que s’han marcat l’Emma i en Marc Bournazeau, propietaris del celler, elaboren aquest vi amb¬†un cupatge de syrah (90%) i garnatxa (10%), transportant-nos de l’Empord√†¬†a¬†les ribes¬†franceses del R√≤dan¬†a cada glop.

Aquestes vinyes plantades en terres de granit i tractades seguint¬†els processos del cultiu ecol√≤gic, ens donen un vi d’un intens color vermell de capa alta,¬†amb un ribet violaci que sorpr√®n donats els seus¬†dos anys de crian√ßa en botes de roure franc√®s i posterior rep√≥s en ampolla durant sis mesos.¬†Al nas presenta unes aromes molt complexes, on predominen la maduresa de la fruita de bosc i els¬†torrats de la fusta,¬†¬†amb records subtils de cendres i fons mineral. A la boca es presenta dens i llaminer, amb molt llarg recorregut, rod√≥ i molt sed√≥s, amb pot√®ncia i bona frescor.

Un excel·lent vi resultat del bon treball de Terra Remota. Tastar-lo no us deixarà indiferents.