El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Poques coses hi ha més plaents que fer-nos ressó d’events tant solidaris i interessants com el dels nostres amics d’Orto Vins al Masroig. Aquest dissabte 16 de juny, conjuntament amb altres cellers del Montsant, al poble d’El Masroig (Priorat), els amants del vi teniu una cita amb el bon vi i la solidaritat a la II Fira del vi solidari.

Per segon any consecutiu, i després de l’èxit de la primera edició, 7 cellers del Masroig de la DO Montsant, en col·laboració amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu, han tornat a unir esforços per engegar aquesta fira per recaptar fons destinats al Servei d’Oncologia del centre i que han de servir per a la investigació de nous tractaments per als nens i nenes afectats de càncer.

En l’edició de l’any passat, la fira va recaptar més de 16.000€ que es van destinar a becar un tècnic de laboratori per a la recerca durant un any. Una xifra que aquest 2012 es preveu superar perquè els cellers Orto Vins, Coca i Fitó, Dit Celler, Cellers Can Blau, El Vi a Punt, Celler El Masroig i Mas de l’Abundància han tret un total de 1.500 ampolles de vi solidari, una part de les quals es vendran en aquesta fira a un preu de 10€. Per aquelles persones que no puguin venir a la festa però que vulguin col·laborar amb la iniciativa, el web de venda de vins www.decantalo.com vendrà una edició limitada de 200 ampolles a través de la seva pàgina.

+Info : www.masroigvisolidari.com, www.facebook.com/masroigsolidari, Twitter: @masroigsolidari