El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Marca Vi 13

Logo-MarcaVi

Figueres acollirà el primer seminari sobre winebranding de Catalunya en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l’Empordà

Cada vegada més els negocis a l’entorn del vi i les destinacions enoturístiques competeixen en mercats propers i també llunyans. Aquest nou context competitiu brinda noves oportunitats que requereixen, però, un gran esforç en màrqueting i comunicació. Durant la jornada, cinc especialistes de primer nivell en màrqueting i branding -professors d’universitats de prestigi, professionals i responsables de màrqueting de reconegudes marques de vi- ajudaran a les empreses i institucions assistents a crear, valoritzar i posicionar la seva marca. Consulta tot el programa del MarcaVi 2013 / Descarrega’t el programa del MarcaVi 2013.

El MarcaVi tindrà lloc a Figueres el divendres 6 de setembre del 2013, en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l’Empordà. Un cop acabada la jornada els assistents que ho desitgin podran assistir a un tast horitzontal de vins DO Empordà dirigit per Laura Masramon, Empordà Personal Sommelier.

El passat dia 2 d’agost es va fer la presentació del seminari al Pati del Txot’s de Figueres a càrrec del regidor d’hisenda, comerç i turisme de l’Ajuntament de Figueres, Manel Toro, del  Director conseller del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Ramon Ramos, del director del Marca Vi, Pau Canaleta i la sumiller Laura Masramon.

Marca Vi 2web

Per més informació, visiteu el lloc web MarcaVi.cat  o també el blog de Laura Masramon, on trobareu aquesta i d’altres informacions interessants al voltant del món del vi.