El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

nitvinstorroja2013

Un any més, la població de Torroja del Priorat viurà una de les seves nits més màgiques, la Nit de Vins, que enguany arriba ja a la sisena edició. Aquesta celebració serà el proper dissabte, 24 d’agost de 2013, a les instal·lacions de la piscina municipal de la població a partir de les 22 hores, on el públic podrà tastar un vi de cada celler participant, 12 cellers de la població i dos cellers de la DO Conca de Barberà per 9 €, aquesta entrada donarà dret a participar en el sorteig d’un lot de vins. La vetllada estarà ambientada pel grup musical Dumas Guilford.

Tast a la piscina

Els cellers de la població són: Aixalà i Alcait, Escoda Pallejà, Francès Breton, Ismael Biosca, Llicorella Vins, Mayol Viticultors, Melis, Rotllan i Torra, Sabaté Franquet, Sabaté i Mur, Terroir al Limit i Trio Infernal. Els cellers de la DO Conca de Barberà convidats són: Carles Andreu i Vega Aixalà.

Una bona oportunitat per gaudir de bons vins a l’estiu!

Tast a la piscina