El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

nitvinstorroja2013

Un any m√©s, la poblaci√≥ de Torroja del Priorat viur√† una de les seves nits m√©s m√†giques, la Nit de Vins, que enguany arriba ja a la sisena edici√≥.¬†Aquesta celebraci√≥ ser√† el proper dissabte, 24 d’agost de 2013, a les instal¬∑lacions de la piscina¬†municipal de la poblaci√≥ a partir de les 22 hores, on el p√ļblic podr√† tastar un vi de cada¬†celler participant, 12 cellers de la poblaci√≥ i dos cellers de la DO Conca de Barber√† per 9 ‚ā¨, aquesta¬†entrada donar√† dret a participar en el sorteig d’un lot de vins. La vetllada estar√† ambientada pel¬†grup musical Dumas Guilford.

Tast a la piscina

Els cellers de la població són: Aixalà i Alcait, Escoda Pallejà, Francès Breton, Ismael Biosca, Llicorella Vins, Mayol Viticultors, Melis, Rotllan i Torra, Sabaté Franquet, Sabaté i Mur, Terroir al Limit i Trio Infernal. Els cellers de la DO Conca de Barberà convidats són: Carles Andreu i Vega Aixalà.

Una bona oportunitat per gaudir de bons vins a l’estiu!

Tast a la piscina