El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

degustatrescpriorat

El Priorat, acollirà Degusta TR3SC, la tercera fira de vins organitzada pel Club TR3SC i per Vidirecte.cat

El proper 28 de setembre, a partir de les 12h, el celler Buil & Giné obrirà les seves portes per celebrar aquesta tercera edició de Degusta TR3SC.

Al llarg de tota la jornada el celler acollirà diverses activitats vinícoles com: tastos de vins de més de 20 cellers de la DOQ Priorat, DO Montsant i DO Terra Alta, visites guiades cada hora per conèixer el procés d’elaboració del vi en temps de verema, dues sessions de masterclass, la primera, a les 13h, per explicar les característiques dels vins de la zona i, la segona, a les 16h, sobre tastos d’olis.

A més, s’oferirà un dinar-buffet amb música de piano en directe i un fi de festa d’allò més divertit: sopar-barbacoa amb el concert de Soul Machine i una sessió de DJ que s’allargarà fins la matinada.

Més informació : Degusta TR3SC Fira de Vins Priorat