El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Terra Remota Camino 2011

Camino2011

Des de la seva¬†fundaci√≥ l’any¬†2006, Terra Remota -el celler¬†de Marc¬†i Emma Bournazeau¬†a la DO Empord√†– ha consolidat el seu posicionament¬†al mercat exterior, on ha assolit la xifra del¬†70% de les vendes.

A aquest √®xit hi ha contribu√Įt, sens dubte, un dels puntals de la seva gamma de vins, el¬†negre amb crian√ßa Camino, que fa poques setmanes ha aparegut al mercat amb la seva nova¬†anyada 2011.¬†

Els vins del celler s√≥n caracter√≠stics per conservar molta fruita i aromes de florals en els seus cupatges. Aquest Camino 2011, es presenta en aquesta anyada amb un color roig picota, de capa mitja, amb un nas on hi predomina la fruita vermella, gerds, cirera, i tamb√© bals√†mics, garriga i mentolats. Els seus 12 mesos de pas per b√≥ta li aporten complexitat i cos, amb un lleuger toc de vainilla, acaben d’arrodonir uns tanins que aporten una magn√≠fica carnositat i frescor en boca, esdevenint un vi molt elegant.

Els que h√†giu tastat altres anyades d’aquest Camino, trobareu en aquest 2011 una de les seves millors expressions. El predomini de la garnatxa ja en aquesta anyada sobre la syrah i una collita m√©s madura li han aportat m√©s carnositat mantenint la frescor ja caracter√≠stica d’antuvi. Un molt bon vi. Ben treballat i a gran al√ßada dins l’Empord√†.