El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Palet2011

Cada any que visitem Torroja del Priorat,  podem tastar algun d’aquells vins que són fets per cellers petits o de tant reduïdes produccions que són difícils de trobar tot i la seva innegable qualitat. Un d’aquests vins, és Palet 2011 del Celler Escoda-Pallejà.

Ja és el segon any consecutiu que durant el tast a cegues a la Nit dels Vins de Torroja, aquest vi ens sobta per la seva maduresa i magnífic nas. Amb garnatxa i carinyena i complementat amb una mica de cabernet sauvignon, és un Torroja autèntic amb la mineralitat present i unes aromes a fruita negra molt madura, pruna i cirera que són una delícia. Tot i que la frescor que tenen alguns dels grans vins de la vila no és entre les seves característiques, la seva potència, lleugera dolçor i carnositat en boca el fa un vi diferent, especialment interessant i cada glop et demana una nova copa.

Un vi a seguir i tenir en compte. Si visiteu el Priorat i sou per Torroja, us encantarà visitar el seu celler i xerrar una estona amb el Sr. Pere Escoda i el seu fill, en Raül, gent entranyable, que estimen la terra i saben transmetre el seu caràcter afable als seus vins.