El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

wineandmusic

Aquest festival neix amb el suport del Celler Parxet i apropa el món del vi al de la música. 

Durant els dies 22, 23 i 24 de novembre a Vic, al Teatre Orfeó, els assistents podrán tastar grans vins de diferents DO catalanes (així com algun celler convidat de les  DO Ribera Duero i DOC Rioja)  tot maridant-los amb la música en viu de sis formacions que s’encarregaran d’aquest apartat (Smoking Bambino, Orleans, Hop’s Trio, la col.laboració de Solistes de l’Empordà amb La Perla Negra i Àcid). Tastos guiats amb diferents copes de vi (Riedel)  i d’estils musicals, un Show Cooking de l’equip de Nando Jubany cuinant tapes  que els assistents que ho reservin podran degustar o un Vermut&music pel Diumenge al migdia, són propostes que de ben segur atraurant als amants d’aquests dos móns que beuen dels sentits.

wineandmusic1Dijous 14 de novembre es va fer la presentacio oficial del wineandmusic.cat (una cançó, un vi) que en la seva primera edició es durà a terme a la ciutat de Vic el cap de setmana del 22,23 i 24 d’aquest mateix més de Novembre al Teatre Orfeó.

A l’acte hi van acudir diversos representants del món gastronòmic, institucional i del comerç d’Osona (president del gremi d’hosteleria, president de vic comerç, cultura Vic) els quals van poder fer un “tastet” del que seran les diferents activitats que els organitzadors han preparat per aquesta edició.