El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Masroig Vi Solidari

Masroig Solidari 2014

El dissabte 7 de juny de 2014 es celebrarà la IV Fira del Vi Solidari. La iniciativa ja ha aportat gairebé 60.000 euros ha servit per a becar un tècnic de laboratori per a la recerca i per a investigar el glioma del tronc encefàlic, un tipus de càncer molt agressiu per al qual no hi ha tractament.

La vila del Masroig s’aboca a aquest projecte amb l’organització de múltiples activitats de divulgació tant entorn del càncer infantil com dels actius del territori i que permeten potenciar la venda del vi solidari.

La presentació de la fira es farà el dimarts, 3 de juny, a les 11 h a la Sala Parés de Barcelona (Carrer Petritxol, 5).

L’escriptor Màrius Serra i la cuinera Ada Parellada la quarta edició d’El Masroig Vi Solidari,una iniciativa que gràcies a l’aportació de set cellers del Masroig (DO Montsant) permet unir vi i solidaritat amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca en càncer infantil.

Durant l’acte es presentarà l’edició 2014 d’El Masroig Vi Solidari i coneixerem la iniciativa d’“escola amiga” que pretén fer partícips en la il·lustració de les etiquetes els alumnes d’altres centres de Catalunya.

Els cellers participants: Orto Vins, Coca i Fitó, Dit Celler, Cellers Can Blau, El Vi a Punt, Celler El Masroig i Mas de l’Abundància, trauran 2.000 ampolles de vi solidari, que es vendran a 10 euros durant la fira. Per a aquells que no puguin assistir a la festa, hi haurà ampolles disponibles per comprar on-line : www.enterwine.com , ww.vilaviniteca.es/shop

+InformaciĂł : www.masroigvisolidari.com