El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Els centres comercials solen estar plens de botigues de roba i de bars i restaurants, per√≤ tamb√© hi ha lloc per a botigues especialitzades en vins com √©s el cas de Vinus & Brindis, al Centre Comercial Espai Giron√®s de Salt.¬†A aquesta botiga hi trobareu una interessant selecci√≥ de vins nacionals i tamb√© alguns d’estrangers, fruit de la selecci√≥ acurada que fa la franqu√≠cia despr√©s dels tastos peri√≤dics que organitzen entre els seus associats.

La botiga √©s dirigida per la L√≠dia i en Josep, dos apassionats del vi que decidiren canviar les seves carreres en el m√≥n de la inform√†tica per submergir-se en l’estimulant m√≥n del vi, engrescant-se¬†en el projecte d’obrir una botiga de vins a les nostres contrades. Sempre atents a recomanar les novetats que van incorporant,¬†val la pena¬†conversar amb ells i passar una bona estona comentant¬†les nostres prefer√®ncies¬†i deixar-nos aconsellar per la seva experi√®ncia di√†ria.

Ordenats per tipus i DOs, fent especial √®mfasi als vins catalans i sobretot¬†a la DO Empord√† (fet que, malauradament, no es segueix a d’altres botigues de Barcelona), s√≥n destacables algunes refer√®ncies de vins sovint dif√≠cils de trobar tot¬†i tenir una relaci√≥ qualitat-preu molt bona. √Čs el cas, per exemple, de vins com Venta la Ossa, un molt bon vi de la tierra de , el Dido blanc o els novedosos La Lama i La Pola, noves propostes de Sara P√©rez i Ren√© Barbier a la Ribera Sacra.

Un bon lloc per anar a comprar vi i també passar una bona estona amb la Lídia i en Josep.

(+ fotografies de Vinus & Brindis Salt)