El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Els centres comercials solen estar plens de botigues de roba i de bars i restaurants, però també hi ha lloc per a botigues especialitzades en vins com és el cas de Vinus & Brindis, al Centre Comercial Espai Gironès de Salt. A aquesta botiga hi trobareu una interessant selecció de vins nacionals i també alguns d’estrangers, fruit de la selecció acurada que fa la franquícia després dels tastos periòdics que organitzen entre els seus associats.

La botiga és dirigida per la Lídia i en Josep, dos apassionats del vi que decidiren canviar les seves carreres en el món de la informàtica per submergir-se en l’estimulant món del vi, engrescant-se en el projecte d’obrir una botiga de vins a les nostres contrades. Sempre atents a recomanar les novetats que van incorporant, val la pena conversar amb ells i passar una bona estona comentant les nostres preferències i deixar-nos aconsellar per la seva experiència diària.

Ordenats per tipus i DOs, fent especial èmfasi als vins catalans i sobretot a la DO Empordà (fet que, malauradament, no es segueix a d’altres botigues de Barcelona), són destacables algunes referències de vins sovint difícils de trobar tot i tenir una relació qualitat-preu molt bona. És el cas, per exemple, de vins com Venta la Ossa, un molt bon vi de la tierra de , el Dido blanc o els novedosos La Lama i La Pola, noves propostes de Sara Pérez i René Barbier a la Ribera Sacra.

Un bon lloc per anar a comprar vi i també passar una bona estona amb la Lídia i en Josep.

(+ fotografies de Vinus & Brindis Salt)