El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Mas Mallola 2007

Fa uns dies us parl√†vem del vi d’entrada del Celler Marco Abella, el Loidana. Avui volem recomanar-vos que degusteu el Mas Mallola 2007. Un Priorat caracter√≠stic, d’aquells que es diu de¬†soca-arrel.

Roig cirera de capa mitja, brillant i untu√≥s en copa, ens ofereix un major cos i pres√®ncia que el seu germ√† el Loidana. La¬†fruita¬†madura, els records de cacau ¬†i els bals√†mics es combinen per oferir-nos un nas delicat, complexe. Rod√≥ i de postgust lleugerament llarg. Un vi que sembla pensat per aportar m√©s complexitat arom√†tica i degustativa i que¬†vol satisfer¬†a l’amant dels vins que cerca m√©s profunditat sense renunciar a la fruita.

Un molt bon vi que cal tenir en compte i anar seguint. Aquest 2007 està perfecte. Bona feina Marco Abella !